De fleste af os står overfor flere og flere forandringer i hverdagen. Vi bliver bombarderet med informationer og muligheder, der gør, at mange mennesker og mange virksomheder får mere og mere svært ved at finde ud af, hvad det er, de skal gøre.

Vi lever i en tid med store forandringer. Den tid hvor vi kunne få et arbejde og tro, at vi kunne blive i den samme arbejdsfunktion og lave de samme ting i 25 år uden forandringer, er for længst forbi.

I årene før finanskrisen nød mange af os godt af de gode tider. For mange blev det til flere penge og et fokus på det psykiske arbejdsmiljø, der gjorde, at flere og flere virksomheder begyndte at prioritere og bruge penge på at forbedre medarbejdernes ve og lev.

Nøj hvor har jeg mødt mange mennesker igennem mit liv, der har hængt fast i deres fortid.

Igennem de sidste 20 år har jeg i forbindelse med min undervisning mødt mange mennesker, der gerne ville opnå deres mål, udnytte deres fulde potentiale eller ændre nogle af deres vaner.

Der er ikke noget tidspunkt i menneskehedens historie, hvor der har været lige så store forandringer, som dem vi har været igennem fra andenverdenskrig og indtil i dag. Mange af de ting vi tog for givet for bare få år siden har ændret sig.

Danmark er et velfærdssamfund. Ihvertfald hvis man skal tro de politikere, vi har valgt ind på Christiansborg. Velfærd stammer fra gammel nordisk "at fare vel", der betyder, at man har en god rejse, men hvor god har rejsen egentlig været de sidste mange år?

Vi lever i paradoksernes tid. Aldrig har vi haft så mange penge imellem hænderne, som vi har i øjeblikket, vi har vundet titlen som verdens lykkeligeste befolkning flere gange og alligevel er der flere og flere, der går ned på grund af stress, press og mangel på energi.Artikel i ALT for damerne. Juni 2017

I forbindelse med en seks siders artikel om, hvordan man kommer styrket ud af et nederlag, blev jeg brugt som ekspert. Her kom jeg bl.a. med syv gode råd til at håndtere en afvisning. Du kan læse en del af artiklen her.

WOW! Det er altså helt fantastisk det her. Jeg kan slet, slet, slet ikke få armene ned. 100.000 mennesker følger nu med på min Facebook side. Er du én af dem, så får du lige et KÆMPE kram herfra. Tusind tak!

De er der alle steder: Citaterne, teksterne, opslagene, billederne og videoerne, der indeholder små positive bekræftelser (eller affrimationer om du vil), der minder os om, hvad vi “burde” gør, og hvordan vi “burde” tænke. Spørgsmålet er bare, om de virker, eller om det hele i virkeligheden er fup og fidus...

Igennem dit liv har du måske erfaret, at du ikke er god nok, stærk nok, køn nok, flittig nok, disciplineret nok, rig nok, høj nok eller måske hurtig nok. Men bare rolig. Du behøver ikke at være nogle af delene. Du er dig, og du er præcis sådan, som du skal være, når du stopper med at sammenligne dig med andre.

Formålet med den danske folkeskole er bl.a. at forberede eleverne til videreuddannelse og give dem lyst til at lære mere, gør dem fortrolige med den danske kultur og historie og give dem forståelse for andre lande og kulturer.

Ja. Det er altså ret vildt det her! 50.000 mennesker følger nu med på min Facebook side, hvor de hver dag får deres daglige inspiration. Tusind tak til alle jer, der følger med, deler, liker og kommenterer derinde. Det er SÅ fantastisk!!!!

Jeg har talt med, studeret og taget ved lære af mange succesfulde mennesker over de sidste 18 år. Jeg har trænet, undervist og hjulpet tusindvis af mennesker med at opnå det, de ønsker sig, ligesom jeg selv har nået en lang række af de mål, jeg selv har sat mig igennem livet.

Da jeg var i midten af tyverne, turde jeg ikke tale med fremmede mennesker. Jeg turde ikke spørge en sød pige, om hun ville med ud på en date og jeg var rædselsslagende ved tanken om, at skulle stå foran en forsamling af mennesker og tale.

Du ved det sansynligvis allerede: Børn gør ikke det, de får af vide, de skal gøre. De gør det, de ser (og hører) deres forælde gør. Mange mennesker tænker ikke i hverdagen over de ord, de bruger, når det taler med deres børn, men ord har en større betydning, end det de fleste tror.

Vi ved det godt alle sammen: Der er ingen, der gider at være sammen med nogen, der konstant brokker sig. Det er energidrænende at være i selskab med mennesker, der kun kan fokusere på det negative og alligevel er verden fuld af dem.

Livet har mange lektioner, som vi hver især skal lære. Imens nogen mennesker laver de samme fejl igen og igen, uden at lære noget af det, så er der syv ting, som mange succesfulde mennesker har prøvet af og som de derfor har valgt, at de aldrig vil gøre igen. Det er:

Når du undskylder, er det ofte fordi, at du bekymrer dig alt for meget om, hvad andre mennesker tænker. Det kan også være fordi, at du har brug for at give en forklaring på, hvorfor du gør, som du gør, fordi du erfaringsmæssigt ved, at det måske passer med de forventninger, som andre har til dig, eller den situation I befinder jer i.

Til toppen