Jeg har talt med, studeret og taget ved lære af mange succesfulde mennesker over de sidste 18 år. Jeg har trænet, undervist og hjulpet tusindvis af mennesker med at opnå det, de ønsker sig, ligesom jeg selv har nået en lang række af de mål, jeg selv har sat mig igennem livet.

De mange tusinde timers erfaringer har gjort, at jeg har fundet de ligheder, der er imellem dem, der ikke lykkes - og dem, der opnår alt det, de gerne vil. Her får du min syv bedste råd til, hvordan du opnår alt det, du gerne vil:

01. Find du af hvad det er, du vil
Ja. Dette er en klassiker, som mange mennesker glemmer alt for ofte. Sørg for at du ved, helt præcist hvad det er, du gerne vil opnå. Gør det så specifikt at hverken du eller andre er i tvivl om, hvad det er, du vil. Så kommer du godt fra start!

02. Lov dig selv at du gør det 100% (og hold det du lover)
Størstedele af de mennesker, der IKKE opnår det, de gerne vil, de laver en plan for, hvad det er, de skal gøre for at lykkes... og så holder de ikke planen. Det er ok at springe over, når det bliver for kedeligt, hårdt, ensformigt eller hvis det tager længere tid, end du har tålmodighed til - Bare ikke hvis du vil opnå det, du gerne vil. Lov dig selv at du går all in. Gør det 100% og hold det du lover dig selv, at du vil gøre.

03. Tag styrringen over dine handlinger, tanker, følelser og overbevisninger
For de fleste af os er der nogle læring, træning og øvelse i at blive mere selvbevidste om, hvad det er, der sker imellem ørene på os. Hvis dine handlinger, tanker, følelser eller overbevisningen afholder dig fra at gøre det, du skal gøre, for at du kan opnå det, du gerne vil, er det tid til at tage styrringen over dem. Når du bliver mere selvbevidst og ændrer de ting, der (måske) holder dig tilbage, så er du meget tættere på at opnå det, du vil.

04. Tal med dem, der selv har skabt resultaterne
Der er ingen af os, der kan vide alt. Derfor vil du undervejs få nye indsigter, ny viden og måske også nye værktøjer. Der er dog alt for mange mennesker, der fortæller, at de har en ekspertise, de gerne vil sælge eller forære til dig men... pas på. Hvis de ikke selv har gjort det, de siger, du skal gøre, vile jeg være varsom med at følge deres råd. Tal i stedet for med dem, der selv har gjort det, du gerne vil gøre. Så sparer du mange timer og mange anstrengelser.

05. Gør det, der skal gøres, før du laver alt det sjove
Det er ikke raketvidenskab, men størstedelen af de mennesker, der opnår det, de gerne vil, de laver altid arbejdet, før de kaster sig over fornøjelserne. Jeg har selv sidder overfor hundredevis af mennesker, der mente, at de ikke havde tid til at arbejde på deres drømme og mål, fordi der var for få timer i døgnet. Når først de får laver et skema over, hvad det er, de bruger tiden på, så opdager de, hvor vigtigt det er at gøre det, der skal til, før de laver alt det sjove. ihvertfald hvis de vil lykkes!

06. Vær mere afhængig af dig selv, end du er afhængig af andre
Selvfølgelig er der forskel på, om du kan opnå dine drømme og mål alene, eller om der er andre mennesker, der skal involveres, men... uanset hvem du involverer, så sørg for at det er dig, der får tingene til at ske. DU skal have fingeren på pulsen og følge op, så tingene ikke gå i stå. Det er inde i dig, at ilden brænder, og den brænder sansynligvis ikke lige så kraftigt i andre mennesker, som den gør i dig. Derfor skal du sørge for, at du er mere afhængig af dig selv, end du er afhængig af andre.

07. Gør rejsen sjov og brænd for det
Det er ikke altid en dans på rosen at opnå det, man gerne vil. Der er gode timer, ligesom der er timer, hvor man overvejer, om det nu også er det hele værd. Sørg derfor for, at det du gerne vil, det er noget du VIRKELIG ønsker dig, så du ikke falder for fristelsen til at gøre det, alle de andre gør. Det er nemlig ikke sikker, at det er det, DU gerne vil. Jo mere du brænder for det, du gerne vil, jo sjovere bliver rejsen, og jo mere får du lyst til at lære undervejs.

Til toppen