Nøj hvor har jeg mødt mange mennesker igennem mit liv, der har hængt fast i deres fortid.

Der har været dem, der er bange for at prøve noget nyt, fordi de tidligere har haft dårlige erfaringer. Der har været dem, der blev ved med at knokle livet af sig selv, fordi de troede, det var den eneste mulighed, de havde, ligesom der har været dem, der blev ved med at tage de samme dårlige valg, selv om de godt vidste, at det ikke ville end godt for dem.

Der er alt for mange, der stadig går rundt i en illusion om, at det er svært at ændre sig selv og sine vaner. Mange tror stadig, at det skal være hårdt, at det kommer til at gøre ondt og at de skal sidde i timevis og græde over dårlige oplevelser fra deres fortid, før de kommer videre. Men ligesom med så meget andet i vores samfund, har verden (også) ændret sig på det punkt.

Den korte version er, at din hjerne i bund og grund er ligeglad med, om du fokusere på dine problemer eller på dine mål. Den er ligeglad med, om du fokuserer på din fortid, nu’et eller på fremtiden. Den fokuserer bare på det, du fylder den med.

Hvis du har en tendens til at fokusere for meget på de problemer og udfordringer du har haft, eller dem som du måske står overfor lige nu, så bliver det dem, der får lov til at fylde. Hvis du istedet for fokuserer på dine mål og de muligheder, der ligger klar til dig i fremtiden, vil du opdage, at du får meget mere energi.

Derfor er det din opgave at fokusere på de mål, du går og drømmer om, de muligheder der ligger åbne for dig, og det potentiale du har for at opnå dem. Når du gør det, får du gnisten tilbage i øjnene og din sjæl begynder at juble af glæde.

Du ændrer ikke din fremtid ved at hænge fast i din fortid eller i nu’et. Fokuser på din fremtid. Når du gør det, kommer løsningerne på, hvordan du kommer videre, så du nemmere og hurtigere når derhen, hvor du er på vej hen.

Vil du have værktøjerne til at slippe fri, så lad os mødes til Følg dit hjerte Intensive | 2018 i Herning eller Hillerød... eller kig forbi til en coachingsession når du har plads i kalenderen.

Til toppen