Hvis du gerne vil være bedre til at håndtere forandringer, træffe de rigtige beslutninger, følge din intuition og lede dig selv (eller andre) fra hjertet, er Den Spirituelle Lederuddannelse dit næste skridt.

Har du allerede har prøvet på at gøre det (uden at få resultaterne), så ved du, at det ikke er nok at vide, hvad du skal gøre. Hvis du derimod vender dit fokus indad, så dine handlinger, tanker og energierne i din krop samarbejder, begynder resultaterne at dukke op.

Hvis du samtidig fokuserer på dine mål, muligheder og dit potentiale, får du adgang til din intuition og dit hjerte, så du står stærkere i dig selv og ikke bliver revet med, når forandringens vinde blæser. Herfra ved du, hvad der er det rigtige for dig at gøre - og hvilken retning, det er, du skal følge. Når du gør det, åbner du op for dit fulde potentiale, så du får:

- Indre ro, balance og harmoni
- Færre bekymringer og mindre stress
- Mere energi, overskud og mod

- Bedre overblik
- Større gennemslagskraft
- Mere selvtillid og autencitet

... så det bliver lettere at gøre de ting, du sætter dig for - uanset om det er personligt eller professionelt. 

Uddannelsen afholdes også i Jylland. Læs mere her.


Den spirituelle lederIndholdet på uddannelsen:
Den Spirituelle Leder er en personlig træning, hvor du bliver trænet og guidet igennem de syv trin, der får dig til at følge din intuition og dit hjerte. Du får viden, værktøjerne og træning, så der kommer en balance imellem din krop, sind og dine energier, der gør, at du bliver mere autentisk, når du går forrest og vise andre vejen.

Trin 1: Ændre
Her lærer du, hvordan dine energier og tanker hænger sammen med din adfærd og dine handlinger. Du finder ud af, hvordan du ændrer dine energier og dine tanker, så du får en større indre ro og balance.

Trin 2: Lyt
Jo bedre du er til at lytte til din sjæl, dit hjerte, din intuition og de mennesker, der er omkring dig, jo nemmere bliver det at gøre det, der er det rigtige for dig at gøre. Det træner vi på dette trin, så du ved, hvordan du får bedre adgang til din intuition, og hvordan du kan anvende den i både dit arbejdsliv og privatliv.

Trin 3: Sans
Når du åbner dine sanser og fokusere på det, der sker omkring dig, vil du opdage, at du bedre kan fornemme, hvad der er det rigtigt for dig at gøre. Du vil også opleve, at de mennesker, der er omkring dig, de ofte giver dig de informationer, du har brug for ubevidst, så du kan bruge dem bevidst i din relation med dem. Har du evner, der gør, at du får kontakt med andre energier omkring dig, vil du også lære, hvordan du kan bruge dem, så de arbejder med dig og ikke imod dig.

Trin 4: Forbind
Når du har forbindelse til din sjæl, dit hjerte, intuition, energi, krop, sind og den verden, der er omkring dig, oplever du verden ud fra et hele, i stedet for at opleve den som små enkelte problemfyldte situationer. Herfra kan du lettere overskue livet og dets udfordringer. Det træner vi på dette trin, hvor du også vil blive bevidst om, hvad der virkelig betyder noget for dig og hvordan du kan leve ud fra dine inderste værdier, så der kommer overensstemmelse imellem den du er, og det du gør.

Trin 5: Beslut
For de fleste mennesker er det svært at udleve de beslutninger, de har taget. Når du tager en beslutning og forpligter dig 100% til det mål eller formål, der kommer fra dit hjerte, vil du opdage, at det både er lettere at tage beslutninger og at holde dem. Det skaber en power, der tiltrækker folk, muligheder og ressourcer, der får tingene til at ske, samtidig med at den er drivkraften for at manifestere dine mål.

Trin 6: Deal
For at opnå det, du ønsker dig og følge det, din intuition fortæller dig, du skal gøre, kræver det, at du er villig til at deale med din egen indre modstand og den modstand, der måske kommer fra dine omgivelser. Modstanden kan være tanker, følelser og overbevisninger, der styrer dine handlinger. At komme igennem dette trin kræver, at du er i kontakt med dig selv og at du ændre dine handlinger, indtil du får de resultater, du ønsker dig. Alt dette får du værktøjerne til at gøre på dette trin.

Trin 7: Led
Når du leder dig selv indefra, kan du gøre de ting, du godt ved, du skal gøre. Du er på et mentalt højere niveau, der gør det nemmere at opnå det, du går efter, fordi det du før troede var svært og som gav dig modstand, nu bare er. Du gør det, du gør, fordi det er det rigtige, og fordi det opfylder et formål, der er større end dig selv. Når du er der, får du muligheden for at bruge din “nye” power, når du på uddannelsens sidste dag skal igennem en skriftlig og en praktisk evaluering, der ender med at du får titlen som Spirituel Leder, når du er bestået.


Det er ikke længere muligt at bestille plads på denne uddannelse. Vil du høre mere om, hvornår den næste uddannelse starter, så send os en mail (du finder mailadressen nedenfor).

DK Den spirituelle leder Grøn Billet2DK Den spirituelle leder Guld Billet2


Personlig sparring:
Hvis du allerede har været på et kursus eller en uddannelse før, så ved du allerede, at når undervisningen slutter og det bliver hverdag igen, er der mange, der glemmer at bruge det, de har lært - også selv om det VIRKELIG er brugbart for dem.

Det har vi taget konsekvensen af, så hverken du (eller måske din arbejdsgiver) behøver at krydse fingrene for, om du får noget ud af undervisningen. Derfor har du mulighed for at tilkøbe seks personlige samtaler med underviseren. Den første samtale afholdes inden uddannelse starter, og de fem efterfølgende samtaler afholdes imellem hvert modul  (via tlf., Skype eller FaceTime). På den måde kan du sikre dig, at du får det ud af uddannelsen, du ønsker dig, samtidig med at der bliver fulgt op på de personlige mål, du har undervejs.


OBS!
Ønsker du ikke at blive certificeret, kan den skriftlige og praktiske evaluering fravælges undervejs. Et fravalg vil dog ikke have nogen indflydelse på investeringen for uddannelsen.


Om undervisningen:
Vi ved af erfaring, at fortiden hører til i fortiden, og at det, der forhindrer mennesker i at skabe nye resultater i deres liv, mere handler om den måde vi tænker på, end det handler om deres tidligere oplevelser. Derfor fokuserer al undervisningen på, hvordan du kan udvikle dig selv i den retning, du ønsker, med fokus på dine egne mål, muligheder og potentiale.

Undervisningen er en god blanding af teori, små praktiske øvelser og meditationer. Undervejs vil der være mulighed for at se live demonstrationer af de teknikker, der bliver undervist i.


Evaluering og certificering:
Den endelige evaluering, der foregår på sidste dag af det sidste modul, består af en skriftlig prøve med 30 spørgsmål og en praktisk evaluering, hvor deltagerne i grupper a 2 personer demonstrerer deres evner og færdigheder.


Til toppen