I bogen får du de syv trin, der viser dig, hvordan du trin for trin følger dit hjerte og din intuition, så du endelig får det liv og de resultater, du drømmer om. Vælg imellem bogen, e-bogen eller lydbogen og klik på den version, du gerne vil læse mere om eller købe.

Her får du trin for trin værktøjerne til at mestre de syv trin til at følge dit hjerte. Du lærer, hvordan du ændre dine energier, tanker og adfærd, så du kan lede dig selv indefra. Bogen kan købes som fysisk bog og som ebog. UDKOMMER I EFTERÅRET 2018

I denne bog lærer du at implementerer og anvender de syv trin i en virksomhed, hvor udvikling af mennesker, service og produkter er essentielle for dens evne til overleve. Bogen kan købes som fysisk bog og som ebog. BOGEN UDKOMMER I FORÅRET 2019

I det første trin til at følge sit hjerte, gælder det om at tage styrringen og ændre sine tanker, så det er dig, der bestemmer. Her får du værktøjerne til at blive bevidst om dine tanker og ændre dem, så du bliver herre eller kvinde i eget hus. VÆRKTØJERNE KAN KØBES HER FRA MARTS 2018.

Når du ændret dine tanker, bliver det nemmere at lytte din sjæl, dit hjerte, din intuition, krop og de mennesker, der er omkring dig. VÆRKTØJERNE TIL AT GØRE DET KAN KØBES HER FRA MARTS 2018.

Når du åbner dine sanser og fokusere på det, der sker omkring dig, vil du opdage, at du bedre kan fornemme, hvad der er det rigtigt for dig at gøre. VÆRKTØJERNE TIL AT ÅBNE DINE SANSER KAN KØBES HER FRA MARTS 2018.

Når du har forbindelse til din sjæl, dit hjerte, intuition, energi, krop, sind og verden omkring dig, oplever du verden ud fra et hele, i stedet for at opleve den som små enkelte problemfyldte situationer. VÆRKTØJERNE TIL AT GØRE DET KAN KØBES HER FRA MARTS 2018.

Tag en beslutning og forpligt dig 100% til et mål eller formål, der kommer fra dit hjerte. MANGLER DU VÆRKTØJERNE TIL AT GØRE DET, KAN DE KØBES HER FRA MARTS 2018.

For at opnå det, du ønsker dig i dit hjerte, kræver det, at du er villig til at deale med din egen indre modstand og/eller med modstand fra dine omgivelser. VÆRKTØJER TIL AT TACKLE INDRE OG YDRE MODSTAND KAN KØBES HER FRA MARTS 2018.

Når du leder dig selv indefra, bliver det nemmere at følge dit hjerte og at opnå de ting, du går efter. VIL DU VIDE HVORDAN SÅ KAN ÆRKTØJERNE TIL DET KØBES HER FRA MARTS 2018.

Til toppen