En weekend, der vil ændre dit liv!

FDH Cirkel 1Mange mennesker ved godt, at de skal følge deres hjerte, men de gør det ikke. De lader fornuften tage over, nedprioriterer sig selv, de tør ikke tage springet, eller også føler de sig begrænset af deres egne regler og overbevisninger.


På denne livstransformerende weekend kommer du på en rejse, som vil åbne op for dine sanser, så du er mere tro mod dig selv og dit hjerte.

Over to dage får du åbnet dine øjne op for de begrænsninger, der (måske) holder dig fast - og du lærer, hvordan du ændrer dem ved at ændre dine energier, tanker og handlinger, så du begynder at mærke efter, hvad der er rigtigt for dig at gøre.

Dine energier kommer til at flyde frit, du vil få ryddet op i din rygsæk, samtidig med at du får nogle nye ting at putte i den, så det bliver nemmere og hurtigere at sætte handling bag ordene: Jeg følger mit hjerte.


Sted: FrederiksborgCentret Hillerød
Datoer: Lørdag den 15. og søndag den 16. september
Tid: Begge dage fra kl. 09:00-18:00

For deltagere med VIP billet er der en eksklusiv fælles opfølgningssession søndag kl. 18:30-20:30 med let aftensmad. Tidspunktet for de medfølgende opfølgningssamtaler, der er en del af VIP programmet, aftales ved opfølgningssessionen og afholdes i de efterfølgende uger. Samtalerne afholdes via Skype, FaceTime eller på telefon.
FDH Cirkel 2Igennem hele weekenden bliver du trin for trin guidet igennem, hvordan du følger dit hjerte. Med en kombination af teori, små praktiske øvelser, meditationer og demonstrationer, vil du gå fra kurset med fornyet energi. Du vil se tingene fra en anden vinkel, være let i hjertet og starte med at sætte dig selv først.


DK Rød Billet Early BirdDK Grøn Billet Early BirdDK Guld Billet Early Bird


Træner: Michael Kold
FDH Cirkel 3Hver dag får mere end 125.000 mennesker et skud af motivation fra en af Skandinaviens mest erfarne personligheder indenfor personlig power og selvledelse.

Michael er Mindset Mentor og bestsellerforfatter. Han har over 10.000 timers undervisning i bagagen, et hav af overbevisende kundehistorier og en utrættelig dedikation til at hjælpe mennesker med at nå deres højeste potentiale og leve deres liv, sådan som de gerne vil.

 

Til toppen