Der er INGEN, der sætter sig ned og planlægger at være stresset, presset, ufokuseret eller drænet for energi. Det er det, der sker, når man ikke lytter til sig selv!

FDH Cirkel 3Hvis du er klar til at ændre det, så lad os mødes i Hillerød den 15-16. september, så jeg kan vise dig, hvordan du tager kontrollen over dine tanker og følelser, så du få mere ro, overskud og større slelvtillid.

Over to dage får du åbnet dine øjne op for de begrænsninger, der holder dig fast - og du lærer, hvordan du ændrer dem ved at ændre dine energier, tanker og handlinger, så du begynder at følge dit hjerte og din intuition i stedet for.


Sted: Hotel Hillerød
Datoer: Lørdag den 15. og søndag den 16. september
Tid: Begge dage fra kl. 09:00-18:00

For deltagere med VIP billet er der en eksklusiv fælles opfølgningssession søndag kl. 18:30-20:30 med let aftensmad. Tidspunktet for de medfølgende opfølgningssamtaler, der er en del af VIP programmet, aftales ved opfølgningssessionen og afholdes i de efterfølgende uger. Samtalerne afholdes via Skype, FaceTime eller på telefon.

FDH Cirkel 2Igennem hele weekenden bliver du trin for trin guidet igennem, hvordan du følger dit hjerte. Med en kombination af teori, små praktiske øvelser, meditationer og demonstrationer, vil du gå fra kurset mere fokuseret og med fornyet energi. Du vil se tingene fra en anden vinkel, være lettere i hjertet og starte med at sætte dig selv først.


DK Rød Billet DK Grøn BilletDK Guld Billet


Træner: Michael Kold
Hver dag får mere end 125.000 mennesker et skud af motivation fra en af Skandinaviens mest erfarne personligheder indenfor personlig power og selvledelse.

Michael er Mindset Mentor og bestsellerforfatter. Han har over 10.000 timers undervisning i bagagen, et hav af overbevisende kundehistorier og en utrættelig dedikation til at hjælpe mennesker med at nå deres højeste potentiale og leve deres liv, sådan som de gerne vil.

Til toppen