Forudsætningen for at får succes som leder er, at du udvikler dig personligt og mentalt, men der kan være stor forskel på at vide, hvad du skal gøre - og på at gøre det!

Uanset hvilke potentiale du har og hvilke vsioner, strategier og handleplaner du og dine medarbejdere skal følge, er det den måde I tænker på, OG den energi I har (eller mangler), der afgører, om I får succes eller ej.

At nå sine mål kræver selvdisciplin, vedholdenhed og handlinger. Det kræver også, at I forpligter jer til at gøre det, der skal til, for at få I resultaterne. Lykkes det ikke, er det enten fordi, I ikke har energi til at fuldføre det, I sætter dig for, eller fordi I måske bevidst eller ubevidst modarbejder det i jeres tanker. Derfor er det der, der skal sættes ind, hvis I skal opnå de resultater, I er ude efter. 

Mangler du værktøjerne til at komme videre, sidder du fast, er du forvirret, føler du dig presset, eller ved du godt, hvad du skal gøre, men af en eller anden årsag gør du det ikke, så kan jeg hjælpe dig videre. Send mig en mail eller til at ringe til mig alle hverdage fra kl. 9 til 16 på tlf. 50 577 775. Så giver jeg dig gerne et bud på, hvordan du kommer videre.

Jeg har mere end 20 års erfaring med coaching, personlig udvikling, high-performance og ledelsesudvikling. Du kan læse mere om forudsætninger for god ledelse, som jeg arbejder ud fra her.

Igennem årene har jeg hjulpet flere tusind mennesker med at skabe de resultater, de har været ude efter, og jeg kan gøre det samme for dig eller dine medarbejdere. Klik her for at se, hvilke resultater jeg har skabt for nogle af mine kunder!

Inden du booker en samtale, skal du vide at:
- Jeg siger kun ja, hvis du er indstillet på at arbejde for at få resultater
- Jeg forventer, at du ikke holder noget tilbage
- Du forpligter dig til at lave de de opgaver, vi aftaler
- Jeg tror på, at du selv har mange af svarene (selv om du måske ikke kan finde dem lige nu)
- Du skal kunne rumme, at jeg ikke tror på alle dine historier, forklaringer og undskyldninger
- Det er ikke alt, der kan ændres på én samtale eller to

Ledelsescacohing

Skriv til mig via mail eller ring alle hverdage i tidsrummet 9-16 på tlf. 50 577 775 for at booke en afklarende samtale. Den kan foregå online, over telefonen eller ved at vi mødes. Det er ikke gratis, men jeg lover dig, at det er det hele værd...

Til toppen