Der findes en lang række af værktøjer, der kan anvendes indenfor ledelse. For de fleste ledere er udfordringen ikke i at få de rigtige værktøjer, men udfordringen er at anvende værktøjerne og få dem implementeret, så de bliver en naturlig del af den daglige værktøjskasse.

For at få virksomhedens visioner til at hænge sammen med din og dine medarbejders adfærd, kræver det, at de strategier og handlingsplaner, der er lavet, de udføres i handlinger sammen med medarbejderne. Dette kræver en stor fleksibilitet for dig som leder, fordi du både skal jonglere med de daglige arbejdsopgaver og med ledlese af dine mmedarbejdere, der alle har hver deres forudsætninger for at udføre deres arbejde. Derfor har du som leder brug for værktøjer indenfor:

- Coaching
- Forhandling
- Kommunikation og konflikthåndtering
- Læringspriocesser
- Medarbejdersamtaler
- Målstyring
- Personligt lederskab og gennemslagskraft
- Udviklingsprocesser

Uanset hvor mange værktøjer du er i besiddelse af, er det afgørende, at du er tro mod dig selv, når du leder dine medarbejdere. Forudsætningen for at være tro mod sig selv som leder er, at du energimæssigt er i balance, at du følger dit hjerte, og gør det du intuitivt VED, der er det rigtige at gøre. 

For at få resultater, skal der trænes. Dine holdninger og handlinger skal udfordres, så du ændrer din adfærd og din indstilling til, hvilke resultater, du kan skabe i samarbejde med dine medarbejdere. Træningen kan f.eks. ske i en ledergrupper eller den kan foregå igennem et personligt coachingforløb, hvor det sættes fokus på dig.

Ledelsesudvikling
Hvis du vil vide mere, eller har du brug for et indblik i, hvordan du og/eller dine medarbejdere bliver bedre til at opnå jeres mål, er du altid velkommen til at sende mig en mail eller til at ringe til mig alle hverdage fra kl. 9 til 16 på tlf. 50 577 775. Så giver jeg dig gerne et bud på, hvordan I kommer videre. 

Til toppen