Michael Kold er foredragsholder, underviser og bestsellerforfatter. Han har arbejdet med mennesker og personlig udvikling siden 1998.

Med mere end 10.000 timers undervisning foran et live publikum, har han undervist og coachede mange tusinde mennesker i, hvordan de kan følge deres hjerte og skabe positive forandringer i deres liv ved at fokusere på deres mål, muligheder og potentiale.

Ud fra en filosofi om at det han gør, det skal virke i praksis og ikke kun i teorien, inspirerer han hver dag hundrede tusinde af mennesker fra hele verden i de sociale medier.

Med sit knivskarpe fokus og mange års erfaring er han også benyttet som sparringspartner, træner og underviser i en lang række små og store virksomheder.

Derudover er han forfatter til bøgerne:
- Følg dit hjerte - Den spirituelle leder (2018)
- Følg dit hjerte - Rejsen (2017)
- Fuck Flinkeskolen (2012)
- Sådan spiser du en elefant (2008)
- Inspiration til positive forandriger (2007)
- Lær at skabe positive forandriger (2007)

... ligesom han er brugt som ekspert i en række medier som bl.a. Alt for damerne, B.T, Berlingske Business, DR, Jyllands Posten og Q.

Michael er i dag mest anerkendt for sit arbejde med at skabe positive forandringer. Det gør han ved at vise andre, hvordan de kan udleve deres fulde potentiale ved at følge sit hjerte, lytte til sin intuition og få balancen tilbage igen i sine energier, tanker og adfærd, så det bliver muligt.

Undervisning

Det siger nogle af kunderne:

"Et godt kursus, der har forbedret mine kommunikationsevner. Det jeg har lært om målsætning har været super godt, og det har hjulpet mig i den grad."

Jacob B. Kristensen
A.P. Møller - Maersk A/S


"Michaels undervisning kan virkelig give et personligt løft, skabe den gennemslagskraft og tro på sig selv, som ALLE fortjener!"
Tine Rix
Enemærke & Pedersen


"Jeg vil gerne anbefale Michael til andre, fordi der ikke er så meget bullshit! Det virker, og han er en yderst kompetent underviser, som ikke går på kompromis med kvaliteten."
Jesper Dalhus
Jemac Kommunikation


"Det har været fantastisk at finde ud af, at kommunikation ikke behøver at være så besværlig, og hvor er det vildt at finde ro i sig selv."
Sidsel Ejlersen
Novo Nordisk


"Michael er meget dygtig, faglig i topklasse, komfortabel, positiv, ærlig, provokerende og meget rolig. Hvis du kæmper med din personlige udvikling, så får du via Michaels guidance en lang række meget konkrete værktøjer."
Peter Kofoed
Willis


"Jeg har fået sat klare og opnåelige mål, samtidig med at jeg er blevet en bedre kommunikator."
Trine Jelling
Microsoft

Undervisning 1


"Michaels kursus har gjort mig klogere på mig selv og måden, jeg verbalt og nonverbalt indvirker på andre."
Marianne Hildebrandt
Sygehuset Sønderjylland


"Det har været en fantastisk lærerig og begivenhedsrig rejse. Michael underviser ikke bare. Han er autentisk og inspirerende."
René R. Svendsen
PBJ


"Det Grundlæggende Business NLP kursus har givet mig værktøjer til at skabe forandringer for mig selv og andre, og en øget bevidsthed om kommunikation."
Mette B. Pedersen
CSC Scandihealth


"Det bedste jeg har fået ud af min uddannelse hos Michael er, at jeg nu har evnen til at kommunikere uden at lade følelserne tage over i en negativ retning."
Anne-Marie Michaelsen
Novo Nordisk


"Den største AHA-oplevelse har været, at jeg kan, hvad jeg vil og at der ikke er grænser for, hvad jeg kan."
Lasse Lager
Scanorto


"Jeg er utrolig glad for forløbet. Det har lært mig, at ting og situationer er, hvad du tænker om dem."
Lene Boholm
Dansk Metal

Undervisning 2


"Michaels grundlæggende kommunikationskursus har givet mig nogle værktøjer, som gør mig meget bedre til at formidle."
Berit Lauridsen
Profil Match ApS


"Jeg er blevet skarpere til at læse andre mennesker, og min kommunikation er blevet mere effektiv og virkefuld."
Martin Winther Nørlev
Jobindex


"Jeg synes at Michael er en dygtig og kompetent underviser, der selv anvender NLP'en til at underbygge sin undervisning - STOR respekt for det!"
Lise Brinkman Madsen
KMS


"Michael er en utrolig, faglig og rutineret underviser, der har lært mig rigtigt meget om, hvor meget der ligger gemt i den sproglige kommunikation."
Charlotte Kierstein
Kierstein Consulting


"NLP Business Practitioner uddannelsen har givet mig mange gode redskaber til at forbedre min gennemslagskraft."
Klaus Schmidt
Arkil A/S


"Det jeg har lært, der har haft den største betydning for mig er, at jeg ved at ændre min adfærd nu møder folk på en anden måde. Det gør, at jeg skaber en større forståelse."
Louise Poulsen
Politiet


"Jeg har lært at se mere positivt på tingene. Uddannelsen har lært mig at sætte fokus på, at andre har et andet verdensbillede end det, jeg har."
Rikke Pi Lind
Ledernes Hovedorganisation


"Jeg er blevet i stand til at ændre mine egne mentale strategier, og endnu bedre til at forstå og spørge ind til folks motiver og udfordringer."
Connie Rosenqvist
Eniig


"Forretningsvinklen på uddannelsen gør det virkelighedsnært. Jeg mener, at det tilføjer reel værdi personligt, fagligt og til min rolle som leder."
John Mandrup
Lekon


"Min uddannelse hos Michael har været en helt fantastisk rejse. Alle burde gøre det."
Elsebeth Lund
Novo Nordisk


"Michael Kolds uddannelse er noget af det mest betydningsfulde der er sket i mit liv. Det er befriende og dejligt at finde ud af, at bitte små justeringer gør at mulighederne ligger åbne og at du kan lykkes med det, som du vil."
Tina K. Rasmussen
Novo Nordisk


"Michael er en fantastisk dygtig og kompetent underviser. Han formår at rykke rundt på den måde, du tror virkeligheden er, men han er hos dig hele tiden og du vil ikke på noget tidspunkt føle dig usikker på, om du når i mål eller ej."
Minna Warthoe
NatureLife


"Det er den bedste uddannelse, jeg nogen sinde har taget. Tag den og genfind dig selv som en person, der uden kontrol kan klare stort set alt!"
Lone Kornmaaler
Fakta Kurser


"Den største oplevelse for mig på uddannelsen har været at slippe kontrollen, bryde grænser og erfare, at det er FEDT at være mig selv!"
Lotte Midtgaard
SafeExIT


"Det har været utrolig spændende at gå bag om de teknikker, der ligger i at være en dygtig underviser. Teknikker, som Michael Kold mestrer til fulde, og som han formår at gøre levende og spændende."
Vibeke Ungstrup
vibekeungstrup.dk


"Udover at han er super charmerende, død irriterende og ikke falder for en flirt, synes jeg, at Michael er god til at forklare og give tid. God underviser med et dejligt smil."
Tina Poulsgaard
Ren Ejendomsservice

Til toppen