Vores kunder er kernen i alt det, vi foretager os. Derfor er vores mål at opretholde din tillid og tro til os ved at behandle dine personlige oplysninger, sådan som det er beskrevet i EU's persondataforordning, der trådte i kraft den 25.05.18.Herunder finder du informationer om, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, vi indsamler om dig, og hvordan vi bruger dem. Vores privatlivspolitik er skrevet med dig i tankerne, og hvordan den gælder for dig, det afhænger af, hvordan du interagerer med os. Hvis du f.eks.:1. Køber du et produkt, et kursus, en uddannelse eller en service hos os, bruger vi de oplysninger, du giver os, for at vi kan behandle din ordre, modtage betaling og levere kundeserviceydelser til dig.2. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, bruger vi oplysningerne til at sende dig nyheder, videoer og inspirerende artikler, om det der interesserer dig.3. Kigger på vores hjemmeside, bruger vi ikke cookies, så uanset hvilke handlinger du foretager dig på siden, er det kun dig, der ved det.Vi indsamler og lagrer forskellige typer af oplysninger om dig, når du opretter en konto, foretager et køb, eller når du anvender vores nyhedsbrev, apps eller sociale medier.

I de tilfælde hvor du har givet dit samtykke, bruger vi oplysningerne til at sender vi dig informationer og tilbud om kommende kurser, uddannelser, produkter eller ydelser. Enten via email, push-notifikationer, SMS eller på de sociale medieplatforme. Vi bruger dem også til at dele nyheder med dig, til markedsføringsformål og hvad der iøvrigt kræves ifølge lovgivningen.

Ingen af de personlige oplysninger der registreres hos os, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredje part.Hvilke oplysninger har vi - og hvor kommer de fra?

Når du foretager et køb eller opretter en konto, indsamler vi din oplysninger, du giver os - det vil sige navn, adresse, telefonnummer, e-mail, hvilke varer du har købt, in IP adresse og lokation.Når du benytter de sociale medier og lægger informationer op på de sociale medie-platforme, vil de sociale medier dele disse oplysninger om dig med os.

Dine valg og rettigheder

I de tilfælde hvor du har givet os dit samtykke, kan du trækket det tilbage igen. Det gør du på denne måde:Email:
Send os en email eller afmeld dig i bunden af én af de emails, du har modtaget fra os.Apps:
Her kan du afmelde lokaltionssporing og push-meddelelser på din enhed ved at slå lokaltjenester fra og ved at stoppe pushbeskederne. Push-beskederne kan også slås fra i øverste højre hjørne af app’en under “Notifications”. 


Sociale medier:
Ved at afmelde dig vores side i mediet.Hvis du ønsker, at vi skal slette de oplysninger, vi har lagret, er du altid velkommen til at kontakte os via nail eller på tlf. Det er også muligt at protestere mod vores behandling af dine oplysninger, ligesom du har mulighed for at modtage en kopi af de oplysninger, vi har gemt. Føler du, at at der skal ske ændringer eller rettelser i de oplysninger, du har givet os, er du altid velkommen til at få det rettet ved at kontakte os. 


Kontakt os

Har du spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side.


Artikel i ALT for damerne. Juni 2017

I forbindelse med en seks siders artikel om, hvordan man kommer styrket ud af et nederlag, blev jeg brugt som ekspert. Her kom jeg bl.a. med syv gode råd til at håndtere en afvisning. Du kan læse en del af artiklen her.

WOW! Det er altså helt fantastisk det her. Jeg kan slet, slet, slet ikke få armene ned. 100.000 mennesker følger nu med på min Facebook side. Er du én af dem, så får du lige et KÆMPE kram herfra. Tusind tak!

De er der alle steder: Citaterne, teksterne, opslagene, billederne og videoerne, der indeholder små positive bekræftelser (eller affrimationer om du vil), der minder os om, hvad vi “burde” gør, og hvordan vi “burde” tænke. Spørgsmålet er bare, om de virker, eller om det hele i virkeligheden er fup og fidus...

Igennem dit liv har du måske erfaret, at du ikke er god nok, stærk nok, køn nok, flittig nok, disciplineret nok, rig nok, høj nok eller måske hurtig nok. Men bare rolig. Du behøver ikke at være nogle af delene. Du er dig, og du er præcis sådan, som du skal være, når du stopper med at sammenligne dig med andre.

Formålet med den danske folkeskole er bl.a. at forbereder eleverne til videre uddannelse og giver dem lyst til at lære mere, gør dem fortrolige med dansk kultur og historie og giver dem forståelse for andre lande og kulturer.

Ja. Det er altså ret vildt det her! 50.000 mennesker følger nu med på min Facebook side, hvor de hver dag får deres daglige inspiration. Tusind tak til alle jer, der følger med, deler, liker og kommenterer derinde. Det er SÅ fantastisk!!!!

Jeg har talt med, studeret og taget ved lære af mange succesfulde mennesker over de sidste 18 år. Jeg har trænet, undervist og hjulpet tusindvis af mennesker med at opnå det, de ønsker sig, ligesom jeg selv har nået en lang række af de mål, jeg selv har sat mig igennem livet.

Da jeg var i midten af tyverne, turde jeg ikke tale med fremmede mennesker. Jeg turde ikke spørge en sød pige, om hun ville med ud på en date og jeg var rædselsslagende ved tanken om, at skulle stå foran en forsamling af mennesker og tale.

Du ved det sansynligvis allerede: Børn gør ikke det, de får af vide, de skal gøre. De gør det, de ser (og hører) deres forælde gør. Mange mennesker tænker ikke i hverdagen over de ord, de bruger, når det taler med deres børn, men ord har en større betydning, end det de fleste tror.

Vi ved det godt alle sammen: Der er ingen, der gider at være sammen med nogen, der konstant brokker sig. Det er energidrænende at være i selskab med mennesker, der kun kan fokusere på det negative og alligevel er verden fuld af dem.

Det er med en smule kildren i maven, at jeg skriver dette blogindlæg, for jeg har taget en STOR beslutning!

I de sidste 16 år har jeg lovet mig selv, at hvis der kom en dag, hvor jeg kunne mærke, at jeg skulle lave noget andet, end det jeg gør i dag, så er det tid til at sadle om. Tiden er kommet og derfor har jeg valgt at lukke mine NLP uddannelser ned.

Livet har mange lektioner, som vi hver især skal lære. Imens nogen mennesker laver de samme fejl igen og igen, uden at lære noget af det, så er der syv ting, som mange succesfulde mennesker har prøvet af og som de derfor har valgt, at de aldrig vil gøre igen. Det er:

Når du undskylder, er det ofte fordi, at du bekymrer dig alt for meget om, hvad andre mennesker tænker. Det kan også være fordi, at du har brug for at give en forklaring på, hvorfor du gør, som du gør, fordi du erfaringsmæssigt ved, at det måske passer med de forventninger, som andre har til dig, eller den situation I befinder jer i.

Igennem de mere end 20 år, hvor jeg har arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer, har jeg gang på gang hørt en lang række sjove, interessante eller ligefrem dårlige undskyldninger.

For at være helt ærlig: Jeg har ikke altid troede på mig selv. Jeg har igennem en årrække være den introverte type, der ikke turde spørge pigerne, om de ville med på date. Jeg gemte mig ofte bag andre, så jeg ikke fik alt for meget opmærksomhed og selv da jeg startede min egen virksomhed , turde jeg ikke at tale med mange af mine kunder.

Der er ingen af os, der går igennem livet uden at opleve modgang. Selv om det ofte er forskelligt, hvilken modgang vi får, er det måden, vi tænker på, der afgører, om vi holder os selv oppe, eller om omstændighederne i vores liv får os ned med nakken.

I midten af december kunne du sende mig en video, hvis jeg skulle hjælpe dig med dit nytårsforsæt for 2016. Det blev Morten, Lone og Kristian, der er valgt ud som de tre deltagere. Du kan følge dem hver uge på min Facebook side og på YouTube.

Første gang jeg opdagede, hvordan jeg kunne få positiv indflydelse på mit eget liv, er efterhånden 23 år siden. Dengang var jeg en ung knægt i starten af tyverne, usikker på mig selv og tvivlende på mine egne evner og kvaliteter. I denne periode stødte jeg på nogle mennesker, der havde interesse for personlig udvikling.

De fleste af os har lært, da vi var børn, at når der blev talt direkte til os, så skulle vi lytte. Derfor er mange mennesker "programmeret" til at være aktiv lyttende, når der bliver talt direkte til dem. Her får du et lille simpelt trick, der har vist sig at have en VIRKELIG STOR effekt i min egen verbale kommunikation:

Til toppen